DOĞALAR İLKOKULU


Vizyon: Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil kazanmak.

Başarılar:

Saatler: 08:35-12:00 13:00-14:35
Isınma: Soba
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: TEK ÖĞRETMENLİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI BİR OKUL... DOĞALAR---Okulumuz eğitim öğretime 1960 yılında başlamıştır. 3 dönümlük bir arazi üzerine yapılmıştır. Okulumuz bünyesinde okul binasının içinde 1 lojman, 1 lavabo-tuvalet binası, 1 kömürlük-odunluk binası bulunmaktadır. Okulumuzda eğitim-öğretim günümüze kadar devam etmiştir.---Okulda 2 sınıf, müdür odası, arşiv, lojman; diğer binalarda ise kömürlük ve okul tuvaletleri bulunmaktadır.---Tek öğretmenimiz ve 15 öğrencimiz vardır.

Telefon - 02742582213

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://dogalar.meb.k12.tr

Adres - Doğalar İlkokulu / Doğalar Köyü No 102 / KÜTAHYA

Öğretmen :1
Öğrenci :16
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :175
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Doğalar Köyü No:102 / KÜTAHYA

Adres - Doğalar İlkokulu / Doğalar Köyü No 102 / KÜTAHYA

Ulaşım Özel araç ve köy dolmuşları. Kütahya - Afyonkarahisar karayolu üzeri, Kütahya´ya 22 km

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kütahya - Afyonkarahisar karayolu üzeri, Kütahya´ya 22 km